A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулися засідання постійних депутатських комісій

Дата: 22.12.2020 11:00
Кількість переглядів: 717

У ході підготовки до засідання 2-ої сесії Глобинської міської ради, 21 грудня у приміщенні Глобинської міської ради відбулися засідання постійних депутатських комісій, на яких розглянуто важливі питання різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, в першій половині дня планувалося спільне засідання постійної  комісії з питань планування, бюджету, фінансів та соціального розвитку, а також комісії з питань регламенту, забезпечення законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування та регуляторної політики. Проте з різних причин кворуму комісії з питань регламенту, забезпечення законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування для прийняття рішень не було.

Взяли участь у даному засіданні члени відповідних депутатських комісій: Олександр Феденко, Інна Авраменко, Станіслав Карайбіда, Дмитро Ведмідь, Андрій Череп та Дмитро Босько. Вела засідання голова постійної комісії  з питань планування, бюджету, фінансів та соціального розвитку Інна Авраменко.

У ході роботи члени постійної комісії обговорили й опрацювали всі питання порядку денного. Робота комісій була кропіткою та плідною, особливу увагу депутати приділили обговоренню бюджету громади на 2021 рік. Частина з розглянутих питань порядку денного із відповідними пропозиціями направлена на доопрацювання, оскільки депутати мали низку зауважень і доповнень та не мали достатнього часу для ґрунтовного вивчення питань, внесених до розгляду.

Цього ж дня відбулися і засідання комісій із питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення, на якому розглянуто низку міських програм, прийняті відповідні рішення та частина проєктів відправлена на доопрацювання із відповідними пропозиціями.

У ході засідання комісії з питань земельних відносин, екології та охорони навколишнього середовища, так як і комісії з управління комунальним майном, житлово-комунального господарства та будівництва народні обранці з усіх питань порядку денного прийняли рішення, щодо внесення їх на розгляд сесії міської ради з деякими уточненнями та доповненнями.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень