A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Працювала регламентна комісія

Дата: 23.12.2020 17:02
Кількість переглядів: 1575

2грудня, у рамках підготовки до 2-ї сесії Глобинської міської ради, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, забезпечення законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування та регуляторної політики, яке пройшло під головуванням Олександра Феденка.

Комісія зібралася у повному складі: Олександр Феденко (голова комісії), Сергій Копанішин, Оксана Жук, Володимир Сьомін, Ярослав Химинець та Олександр Безштанько. На засіданні були також присутні депутати міської ради Інна Авраменко, Світлана Лобода та Ігор Полонський.

На розгляд депутатської комісії було внесено 12 питань.

Найбільше уваги та часу депутати приділи обговоренню проєкту регламенту Глобинської міської ради. Спільно з міським головою та начальником юридичного відділу депутати дуже детально та прискіпливо обговорили майже кожен пункт регламенту, внесли конструктивні доповнення та поправки. Зокрема депутати, з метою дотримання принципу відкритості в діяльності органу місцевого самоврядування, запропонували передбачити здійснення аудіо- чи відеозаписів усіх засідань сесії міської ради, що було зафіксовано у проєкті Регламенту.

У ході засідання розглянуто питання впорядкування структури апарату Глобинської міської ради та її виконавчого комітету та погоджено Положення про старосту Глобинської міської територіальної громади.

З частини питань депутати не дійшли згоди, тому прийняли рішення про їх розгляд на пленарному засіданні сесії. Зокрема, серед таких питань  були питання затвердження на посади заступників Глобинського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючого справами (секретаря), затвердження посад старост, а також утворення та визначення кількісного, персонального складу виконавчого комітету Глобинської міської ради.

Цього ж дня члени комісії погодили проєкт рішення «Про затвердження плану роботи Глобинської міської ради на 2021 рік» та рекомендували його до розгляду сесії.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень