A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

У селі Пироги відкрито новозбудовану амбулаторію сімейної медицини

Дата: 30.12.2020 16:49
Кількість переглядів: 1509

30 грудня 2020 року у селі Пироги відкрили амбулаторію загальної практики сімейної медицини, яку спорудили відповідно до президентської програми «Велике будівництво». Відкриття, зважаючи на карантинні обмеження, відбулося без особливих урочистостей за участі першого заступника голови Полтавської облдержадміністрації Дмитра Луніна, заступника Глобинського міського голови Олександра Артюшенка, голови Глобинської районної адміністрації Наталії Величко, депутата Кременчуцької районної ради Тамари Кір’ян та депутатів Глобинської міської ради Інни Авраменко та Володимира Миговича.

Біля приміщення амбулаторії гостей зустріли директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги у Глобинському районі» Валентина Хавронюк та сімейний лікар Ірина Тараненко, яка буде надавати медичні послуги у новозбудованому медичному закладі.

На будівництво об’єкту спрямували понад 5 мільйонів грн. Це кошти з бюджету Глобинської громади - 1 млн. 344 тис. грн. та державного бюджету – 3 млн. 768 тис. грн. Заклад звели за один рік і 10 місяців. Загальна площа приміщення 223,56 кв.м, розрахована амбулаторія на 30 відвідувань за зміну. Залишилося, під’єднати електроенергію і будівля готова приймати відвідувачів.

 

"Будівництво амбулаторії — вдалий приклад співпраці обласної, районної та місцевої влади. Адже основна мета – це наближення медичних послуг до населення, оскільки люди як у місті, так і в селі, мають отримувати якісні медичні послуги, тим більше у такий скрутний час, як зараз, коли йде боротьба із пандемією коронавірусу," - наголосив Дмитро Лунін перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації та побажав жителям села Пироги здоров’я та щасливих новорічних свят.

Фото без описуФото без опису

Ірина Тараненко, сімейний лікар, який буде надавати медичні послуги у новозбудованій амбулаторії с. Пироги



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень