A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вшанували пам’ять героя

Дата: 08.01.2021 14:40
Кількість переглядів: 549

8 січня 2020 року на Центральному цвинтарі с. Опришки напередодні 5-річниці з дня загибелі захисника України воїна-героя Віктора Аврамчука відбулися заходи з вшанування його пам’яті.

П’ять років тому, 10 січня 2016 року від ворожої міни чужинців- агресорів під донецьким селом Зайцево обірвалося життя нашого земляка Віктора Аврамчука, який став на захист суверенітету та незалежності України. Останнім притулком для героя стала рідна йому Опришкіська земля, де він народився, зростав, навчався в школі, звідки пішов у доросле життя.

Участь у заходах взяли рідні героя, односельці, воїни-атовці, представники Глобинської міської ради та установ і закладів села Опришки і міста Глобине.

Звертаючись до присутніх, Глобинський міський голова Станіслав Джусь відмітив: «Віктор Аврамчук загинув за те, щоб ми жили під мирним небом, щоб ми мали змогу працювати і жити на благодатній українській землі. В грізний та небезпечний для нашої України час він, не задумуючись, став на захист своєї країни та вірний військовій присязі поклав своє молоде життя на олтар перемоги над підступним та небезпечним ворогом».

«Немає таких слів, які б могли вгамувати біль рідних від втрати найдорожчої їм людини,» - звернувся до присутніх Благочинний Глобинського району протоієрей Володимир після проведення панахиди. Він закликав присутніх бути добрішими, перейматися любов’ю до Бога та ближніх, бути патріотами рідного краю та України.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять Віктора Аврамчука та поклали квіти на могилу героя.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень