A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Піротехніка в руках дитини

Дата: 13.01.2021 10:46
Кількість переглядів: 409

У зв’язку з випадком травматизму від піротехнічного виробу та з метою попередження виникнення надзвичайних подій та травмування людей, співробітниками Головного управління ДСНС України у Полтавській області, Глобинського РС ГУ ДСНС України у Полтавській області проводяться профілактичні бесіди з громадянами району, щодо дотримання правил безпеки при використанні піротехнічної продукції та вручення тематичних пам’яток про правила користування піротехнічною продукцією.
 

Працівники ДСНС радять Пам’ятати,  що горючі речовини та порох, які входять до складу піротехнічних виробів, дуже небезпечні! При необережному поводженні з ними або неправильному зберіганні вони легко розгоряються, що може призвести до пожежі або травмування. Зберігати піротехнічні вироби на значній відстані від нагрівальних приладів, у закритому, сухому, прохолодному місці, що часто провітрюється. Не допускати відкритого вогню в приміщенні, де зберігаються вироби.               

Працівники ДСНС наголошують, що піротехнічні вироби бояться вологи – це може позначитися на їх роботі, якщо ж піротехнічні вироби відсиріли – категорично заборонено сушити їх на батареях та печах. Їх можна відновити шляхом зберігання протягом кількох днів у сухому теплому приміщенні.

Заборонено! спалювати піротехніку у багатті! Не розбирати та не піддавати їх механічним впливам, зберігати піротехнічні вироби у недоступному для дітей місці, не палити, працюючи з піротехнікою. Також, не можна працювати з піротехнічними виробами у нетверезому стані, використовувати піротехнічні засоби тільки відповідно до інструкції і за призначенням!

Фото без опису


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень