A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Розпочато прийом заявок на національний конкурс "Благодійна Україна-2020"

Дата: 18.01.2021 20:17
Кількість переглядів: 375

Фото без описуЩороку Асоціація благодійників України проводить Національний конкурс "Багодійна Україна" (до 2012 року - конкурс мав назву "Благодійнник року"). Даний конкурс - єдиний діючий загальнонаціональний проєкт із відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі. За підсумками конкурсу кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою „Ангелом добра". В благодійному середовищі цю нагороду неформально іменують благодійним "Оскаром".

При підготовці та проведенні Національного конкурсу Асоціація благодійників України традиційно співпрацює з державними органами влади. Протягом років проведення Конкурс підтримують Міністерство освіти і науки,  Міністерство соціальної політики України, Міністерство охорони здоров’я та Міністерство культури України. Партнером Конкурсу є Державний комітет телебачення та радіомовлення України.

На початку листопада 2020 року було оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна». У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2020 року.

Заявки на участь в конкурсі подаються безпосередньо самими учасниками, благодійниками, набувачами благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (за виключенням органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства. Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2020» - 1 березня 2021 року.

Уся інформація про конкурс і на сайті: www.biagoukrainc.org. Відповідальна особа в Оргкомітеті конкурсу Оксана Лобко - виконавча директорка, контактний тел. (067)16-404-11. електронна пошта: blago@gmail.com

Асоціація благодійників України запрошує до участі в конкурсі, сподівається на підтримку та співпрацю керівників та слухачів закладів освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень