A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Звіт про роботу загального відділу виконавчого комітету Глобинської міської ради за 2020 рік

Дата: 27.01.2021 10:26
Кількість переглядів: 1568

Спеціалістами загального відділу виконавчого комітету Глобинської міської ради за 2020 рік

Виконувались роботи з діловодства:

  • Зареєстровано, направлено за призначенням  та проконтрольовано 2943 вхідних документи від фізичних та юридичних осіб;
  • Підготовано та надіслано адресатам 2898 вихідних документів
  • Опрацьовано 28 запитів на інформацію згідно Закону України  «Про доступ до публічної інформації».
  • Складено номенклатуру справ Глобинської міської ради на 2021 рік.

 

Проводилася робота зі зверненнями громадян:

  • Протягом року до відділу надійшло 341 заяв та скарг громадян, із них вирішено: позитивно – 177, дано роз’яснення на 162 звернення, відмовлено по 2-х заявах.
  • Підготовлено та здано звіти (щоквартальні,піврічні, річні) про роботу  із зверненнями громадян в Глобинську РДА, Полтавську обласну раду та Полтавську ОДА. Заслухані питання про звернення громадян на засіданнях виконавчого комітету Глобинської міської ради.
  • Здійснювалося комісійне обстеження мешканців громади з метою підтвердження фактичного місця проживання, визначення майнового стану, утримання худоби та ін. Всього спеціалістами загального відділу (в т.ч. по старостинських округах) в різні інстанції надано 2791 довідки, 168 актів обстеження, 89 витяги з погосподарських книг та 175 характеристик на громадян.
  • Через відділ ЦНАП виконкому Глобинської міської ради надано 440 довідок про фактичне проживання громадян та 48 витягів з погосподарських книг.

 

Організована робота з населенням по оформленню дотації за наявні бджолосім’ї

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 року №107 (зі змінами) «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва» спеціалістами загального відділу організована робота по прийому документів від фізичних осіб, які є власниками бджолосімей.

Станом на 1 жовтня 2020 року були складені та надані до Департаменту агропромислового розвитку Полтавської ОДА відомості про фізичних осіб, які мають право на отримання дотації за наявні бджолосім’ї.

15 мешканців Глобинської об’єднаної територіальної громади отримали в 2020 році з державного бюджету дотацію за 798 бджолосімей на суму 159 600 грн.

Інше

  • Спеціалістами загального відділу у старостинських округах проводився щорічний погосподарський облік домоволодінь, здійснювалося ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників, надавалася допомога населенню з оформлення субсидій (заповнення бланків, передача документів до УСЗН Глобинської РДА, розповсюдження повідомлень про призначення субсидій), були підготовані та зареєстровані документи, що прирівняні до нотаріальних дій  - 211.
  • Проведено формування замовлення канцелярських товарів на 2020 рік, та забезпечення ними структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради.
  • Проводився постійний контроль за дотриманням інструкції з питань діловодства та строками виконання ділових документів, та контроль  за розглядом звернень громадян до виконкому міської ради.
  • Щоденне  отримання та обробка електронної пошти.

 

 

Начальник загального відділу                                     Кузнєцова С.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень