A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 29.01.2021 15:27
Кількість переглядів: 780

29 січня відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, на якому члени виконкому заслухали інформацію про виконання Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2017-2020 роки; погодили Програму зайнятості населення Глобинської міської ради на 2021 рік; визначили об’єкти та види робіт, на яких у 2021 році  засуджені  відбуватимуть покарання у виді громадських робіт, а  порушники  відбуватимуть адміністративні стягнення у виді громадських та суспільно корисних робіт.

Начальник відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Сергій Пономарьов доповів про організацію оплачуваних громадських робіт на території Глобинської міської ради у 2021 році. Цього року передбачається створення 258 тимчасових робочих місць для організації оплачуваних громадських робіт за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття та коштів бюджету Глобинської міської  територіальної громади.

Про підсумки роботи зі зверненнями громадян, які надійшли до виконкому Глобинської міської ради за 2020 рік, доповіла начальник загального відділу Світлана Кузнєцова.

Члени виконкому затвердили списки громадян, які перебувають на  квартирному обліку при виконавчому комітеті Глобинської міської ради.

У зв’язку зі створенням Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» прийнято рішення покласти на комунальну установу контроль за цільовим використанням коштів державних допомог і створенням належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей; за цільовим використанням коштів допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях, та контроль за фактом здійснення догляду за хворою дитиною.

У ході засідання виконкому розглянуто інші питання, з яких прийнято відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень