A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Звіт про роботу відділу організаційно-кадрової роботи виконавчого комітету міської ради у 2020 році

Дата: 02.02.2021 10:21
Кількість переглядів: 501

Відділом розроблено графік відпусток працівників виконавчого комітету міської ради на 2020 рік.

Організовувано роботу з проведення конкурсів на заміщення вакантних посад виконавчого комітету міської ради. Протягом 2020 року проведено 4 конкурси на заміщення вакантних посад у виконавчому комітеті Глобинської міської ради.

Організовано проведення 3 перевірок достовірності відомостей, що подаються особами, які претендують на зайняття відповідних посад, щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”. За результатами проведення перевірок встановлено, що заборони, передбачені ч. 3, 4 ст. 1 Закону України «Про очищення влади», до цих посадових осіб не застосовуються.

Організовано роботу з проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами місцевого самоврядування покладених на них обов'язків і завдань у 2019 році (підготовка проекту розпорядження, план заходів щодо підготовки і проведення у 2020 році щорічної оцінки виконання посадовими особами місцевого самоврядування покладених на них обов'язків і завдань за підсумками 2019 року, підготовка списку осіб, що підлягали оцінюванню тощо).

Щорічній оцінці підлягали 63 посадові особи виконавчого комітету Глобинської міської ради.

Організовано проведення стажування 2 посадових осіб місцевого самоврядування виконкому міської ради на посадах у виконавчому комітеті.

Проводилася організаційна робота з підвищення кваліфікації, навчання посадових осіб міської ради (координація роботи, реєстрація  на навчання тощо).

Підготовлено звіт про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, інформацію про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці, та 5 інформацій про залучення громадян до громадських робіт.

Здійснено оформлення трудових відносин за строковими трудовими договорами з 70 особами, залученими до участі в оплачуваних громадських роботах; 11 особами, направленими для відбування адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт чи для відбування призначеного вироком суду покарання.

Працівники відділу брали участь у підготовці до проведення організаційно-масових заходів за участю міського голови.

Протягом 2020 року відділом підготовлено 794 проекти розпоряджень з кадрових питань, з них:

419 - з особового складу (призначення, звільнення, переведення, стажування, встановлення надбавок, присвоєння рангів, виплата допомог тощо);

106 - про службові відрядження;

233 - про надання відпусток;

36 – з особового складу (громадські роботи).

Сформовано 8 особових справ новопризначених працівників виконавчого комітету міської ради.

Здійснювалося оформлення листків тимчасової непрацездатності працівників виконавчого комітету міської ради, табелів обліку використання робочого часу.

Проводиться робота з ведення обліку військовозобов’язаних працівників виконавчого комітету міської ради.

Проводилася організаційна робота щодо заповнення електронних декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (навчання посадових осіб, депутатів, консультативна та методична допомога, перевірка фактів подання суб’єктами декларування – посадовими особами виконавчого комітету міської ради декларацій відповідно до Закону України "Про запобігання корупції").

Проводилися заходи щодо придбання, ліцензіювання, впровадження та налагодження роботи різноманітного програмного забезпечення, в т. ч. нових державних розробок і антивірусного захисту, захисту інформації та інформаційної безпеки в апараті та структурних підрозділах виконавчого комітету міської ради. Здійснювалася закупівля, а також ремонт комп’ютерної техніки та відновлення роботи оргтехніки, підготовка обладнання для проведення пленарних та інших засідань. Надавалися консультації з питань, пов’язаних з роботою оргтехніки і програмного забезпечення.

Спеціалістами відділу проводилася робота з налаштування системи відеоконференцзв’язку та забезпечення проведення заходів, що організовані облдержадміністрацією та іншими органами в режимі відеоконференцій.

Здійснювався супровід (забезпечення працездатного стану, оновлення, наповнення) системи електронного голосування «Єдність».

Організовано збір та постійне висвітлення інформації про події, визначні та пам’ятні дати у житті громади, інформації щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину, про заходи за участі Глобинського міського голови, діяльність Глобинської міської ради та її виконавчих органів на офіційному веб-сайті Глобинської міської територіальної громади, в засобах масової інформації, інформаційних бюлетенях, інформаційних листівках.

Здійснювалося постійне інформаційне наповнення офіційного веб-сайту міської ради. Так оприлюднено:

  • 1867 рішень сесій Глобинської міської ради;
  • 308 рішень Виконавчого комітету Глобинської міської ради;
  • 231 розпорядження міського голови;
  • 440 проєктів рішень сесій та виконкому;
  • 704 публікації у розділі «Новини».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень