A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Пройшло засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів та соціального розвитку

Дата: 03.02.2021 16:49
Кількість переглядів: 899

3 лютого відбулось засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів та соціального розвитку Глобинської міської ради під головуванням Інни Авраменко. У роботі комісії взяли участь міський голова Станіслав Джусь, секретар міської ради Світлана Лазаренко, депутати інших постійних комісій Олег Клімов, Володимир Мигович, Світлана Лобода, Олександр Феденко, Юрій Шульженко та начальники відділів виконавчого комітету Глобинської міської ради та керівники комунальних підприємств та установ.

У ході засідання депутати розглянули питання про внесення змін до комплексної Програми  розвитку освіти Глобинської міської ради на 2021-2025 роки, про затвердження у новій редакції положення про комісію по розгляду питань щодо надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади, про упорядкування структури апарату  Глобинської міської ради та її виконавчого комітету, про затвердження Програми зайнятості населення Глобинської міської ради на 2021 рік, про затвердження бюджетного регламенту Глобинської міської ради, про проведення фінансового аудиту, про внесення змін до бюджету громади та інші.

Також, члени комісії вирішили включити до порядку денного пленарного засідання позачергової сесії питання «Про звернення до т.в.о. міністра енергетики України Юрія Вітренка, до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля» щодо можливості провадження діяльності з розподілу природного газу на території Глобинської громади підприємством ПрАТ "КРЕМЕНЧУКГАЗ" та «Про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України» щодо зниження тарифів на послуги з постачання природнього газу, що використовується для потреб населення.

За результатами розгляду, частину проєктів рішень буде винесено до розгляду на пленарному засіданні п’ятої позачергової сесії ради, яке відбудеться 5 лютого 2021 року, а частину – до  розгляду на пленарному засіданні шостої сесії ради, що відбудеться 11 лютого 2021 року.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень