A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ДОВІДКА ПРО ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Детальний план території ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» по вулиці Володимирівській, м. Глобине, Полтавської обл.»

Дата: 04.02.2021 13:23
Кількість переглядів: 611

Фото без описуВідповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011 року, встановлено, що:

1. Відомості про оприлюднення документів, які стосуються стратегічної екологічної оцінки:

1.1. Для визначення обсягу досліджень, методів екологічної оцінки, рівня деталізації інформації, що має бути включена до звіту про стратегічну екологічну оцінку, замовник подав заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (на паперових носіях та в електронному вигляді) до департаменту екології та природних ресурсів Полтавської ОДА і оприлюднив її в порядку, передбаченому частиною четвертою статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості.

1.2. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки до містобудівного проекту  «Детальний план території ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» по вулиці Володимирівській, м. Глобине, Полтавської обл.» – далі ДПТ, розміщена на офіційному веб-сайті Глобинської громади (https://globynska-gromada.gov.ua/) 20.08.2020 року.

1.3. ДПТ та звіт про стратегічну екологічну оцінку оприлюднені на офіційному веб-сайті Глобинської громади (https://globynska-gromada.gov.ua/) 20.08.2020 року з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

1.4. Повідомлення про оприлюднення ДПТ та звіту про стратегічну екологічну оцінку опубліковано в газеті «Зоря Придніпров’я » та в газеті «Зоря Полтавщини».

2. ДПТ та звіт про стратегічну екологічну оцінку, надані на розгляд громадськості, розміщувалися у місцях, доступних для громадськості:

2.1. Офіційний веб-сайт Глобинської громади (https://globynska-gromada.gov.ua/).

2.2. Приміщення Глобинської міської ради – м. Глобине, вул. Центральна, 285.

2.3. Департамент екології та природних ресурсів Полтавської ОДА.

3. Громадське обговорення документації із стратегічної екологічної оцінки проекту ДПТ.

3.1. Громадське обговорення Звіту про стратегічну екологічну оцінку ГП розпочато 19.10.2020 року та завершено 23.11.2020 року.

4. Протягом строку громадського обговорення:

4.1. До заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки зауваження та пропозиції від громадськості не надходили. До заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки надійшов лист з пропозиціями від Департаменту екології та природних ресурсів Полтавської ОДА № 4902/04.3-11.

4.2. До Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту ДПТ зауваження та пропозиції від громадськості не надходили. До Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту ДПТ надійшов лист з пропозиціями від Департаменту екології та природних ресурсів Полтавської ОДА № 203/03.3-12.

5. На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» у проведенні громадських слухань звіту про стратегічну екологічну оцінку ДПТ відсутня потреба, у зв’язку із проведеними громадськими слуханнями щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту детального плану території 08.09.2020 року.

За період з 20.08.2020 року по 23.11.2020 року включно, до Глобинської міської ради не надходило зауважень і пропозицій від громадськості до проекту ДПТ та до Звіту про стратегічну екологічну оцінку ДПТ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень