A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Працювали постійні комісії міської ради

Дата: 10.02.2021 16:46
Кількість переглядів: 870

У Глобинській громаді триває підготовка до пленарного засідання чергової шостої сесії міської ради, яке відбудеться 11 лютого 2021 року. Основною складовою підготовчого процесу є розгляд питань на засіданнях постійних комісій.

 

10 лютого 2021 року працювали постійна комісія з питань з управління комунальним майном, житлово-комунального господарства та будівництва і постійна комісія з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення. Оскільки питання порядку денного обох комісій тісно переплітались, прийнято рішення працювати спільно. У роботі комісій взяли участь і депутати, які входять до складу інших постійних комісій міської ради.

 

Серед основних питань, що обговорили учасники засідань, значна увага була приділена питанням прийняття Глобинською міською радою прав засновника юридичних осіб публічного права та щодо передачі майна спільної власності територіальних громад Глобинського району у комунальну власність Глобинської міської ради.

 

Також, депутати розглянули питання про передачу матеріальних цінностей з балансу виконавчого комітету Глобинської міської ради у господарське відання КП «Глобинське» та Великокринківського ККП Глобинської міської ради, про затвердження Програми зайнятості населення Глобинської міської ради на 2021 рік, про внесення змін до міської Програми залучення та підтримки спеціалістів у закладах охорони здоров’я, освіти, культури Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

 

У ході роботи депутати також розглянули й інші питання та прийняли відповідні рішення.

 

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень