A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Провели Героїв у останню путь

Дата: 19.02.2021 14:10
Кількість переглядів: 711

Вчора сотні кременчужан та жителів зі всього Кременчуцького району у міському Палаці культури прощалися із загиблими у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил захисників України, кременчужанами В‘ячеславом Олексієнком та Олександром Войтенком. Участь у прощальній церемонії взяли і Глобинський міський голова Станіслав Джусь, депутати Глобинської міської ради.

 

Україна втратила ще двох своїх мужніх синів, які віддали життя за свободу, незалежність та цілісність своєї Батьківщини. Вони загинули під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новолуганське Донецької області.

 

На офіційному веб-порталі Кременчуцької міської ради повідомляється, що капітан Войтенко Олександр Володимирович служив командиром  взводу вогневої підтримки Першої десантно-штурмової роти військової частини А1493. Народився 30 квітня 1974 року в м. Полтава. Військовий за фахом, закінчив  Полтавське вище зенітне ракетне командне училище. Олександр Войтенко був призваний на службу до Збройних Сил України за контрактом Козельщинським РВК Полтавської області 12 березня 2018 року. У нього залишилася дружина.

 

Солдат Олексієнко В’ячеслав Сергійович служив стрільцем помічником  гранатометника Першого десантно-штурмового взводу Першої десантно-штурмової роти військової частини А1493.  Народився  17 квітня 1987 року  у Кременчуці. Учився в Кременчуцькому професійному ліцеї  ім.А.С.Макаренка.  В’ячеслав Олексієнко був призваний на службу до Збройних Сил України за контрактом Кременчуцьким ОВК Полтавської області 21 жовтня 2019 року.   У нього залишилися дружина та матір.

 

Панахида за загиблими пройшла в Свято-Миколаївському соборі, після якої військовослужбовців поховали на Алеї Героїв Свіштовського кладовища.

Вічна память Героям!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень