A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановна Глобинська громадо!

Дата: 19.02.2021 15:41
Кількість переглядів: 723

20 лютого вся Україна вшановує пам'ять своїх загиблих Героїв, яких в народі назвали «Небесною Сотнею». У цей день вся країна схиляє голови у скорботі, та водночас у цій скорботі  - і гордість за нескорених. Кожен із них у лютому 2014 року на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській поклали життя за свої переконання, свої ідеали та цінності: справедливість, честь, гідність, свободу, незалежність…

Відтоді і дотепер захисники нашої Батьківщини продовжують боротьбу з ворожою агресією. І досі ми втрачаємо мужніх сміливих Героїв, які поповнюють лави "Небесної варти". Дуже шкода, що й досьогодні  незалежность України виборюється кров'ю патріотів. 

Тож, для нас є святим обов'язком не зрадити памяті полеглих Героїв та бути гідними їхньому подвигу. Маємо не тільки пам'ятати заради чого вони загинули, а й кожного дня своїми щоденними вчинками продовжувати їхню справу – захищати і втілювати ті цінності і національні ідеї, які мужні герої Небесної Сотні виборювали ціною власних життів. Вічна пам’ять Героям!

Бережімо і плекаймо Україну! Любові, миру та порозуміння всім нам!

Слава Україні! Слава героям!

 

З повагою,

Глобинський міський голова                           Станіслав ДЖУСЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень