A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Керівники комунальних підприємств радились як забезпечити надання якісних комунальних послуг

Дата: 02.03.2021 14:01
Кількість переглядів: 1573

26 лютого 2021 року в залі засідань Глобинської міської ради відбулась розширена нарада під головуванням заступника міського голови Олександра Артюшенка з питань забезпечення подальшого функціонування комунальних підприємств реорганізованих сільських рад, що приєднались до Глобинської міської територіальної громади.

У роботі наради взяли участь керівники КП «Глобинське», КП «Обознівське», КП «Троїцьке», КП «Промінь» с. Манжелія, КП «Заможненське», Великокринківського ККП, головні бухгалтери підприємств, спеціалісти виконавчого комітету міської ради.

Відкрив нараду Глобинський міський голова Станіслав Джусь, який запевнив присутніх керівників реорганізованих підприємств у готовності керівництва громади надавати їм підтримку для забезпечення надання якісних комунальних послуг.

Після цього, з ініціативи головуючого, керівники підприємств проінформували присутніх про сучасний стан здійснення господарської діяльності, наявні матеріальні і трудові ресурси, фінансові результати та проблеми у наданні послуг. У процесі роботи наради спеціалісти виконкому міської ради надали консультації щодо порядку здійснення державної реєстрації, особливостей здійснення трудових відносин на реорганізованих підприємствах.

Головний економіст КП “Глобинське” Рибалко Світлана Миколаївна ознайомила присутніх з методикою розрахунку тарифів на послуги з централізованого водопостачання та порядком їх подання на затвердження.

За результатами роботи були прийняті відповідні рішення щодо виконання запланованих заходів.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень