A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вийшов лютневий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Дата: 03.03.2021 14:17
Кількість переглядів: 732

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області   презентує черговий, лютневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

У лютневій електронній версії газети читайте про те як  завдяки законопроекту, що був погоджений Кабміном вдасться спростити доступу до безоплатної правової допомоги та підвищити якість її надання. Про  основні положення та особливості нормативно-правового акту інформує заступниця Міністра юстиції  України Валерія Коломієць.

Про тернистий шлях прийняття та основні заходи Програми правової освіти населення Полтавської області на 2021-2025 роки, яку затвердити на засіданні сесії Полтавської обласної ради 23 лютого,  читайте у черговому номері видання.

 У  рубриці «Актуальна тема» заступник начальника Департаменту охорони здоров’я Полтавської обласної державної адміністрації  Юрій Курилко інформує про питання вакцинації як вона відбуватиметься,  кого першочергово будуть щеплювати, які вакцини будуть застосовані.

Кращі практики роботи органів місцевого самоврядування продовжуємо висвітлювати у рубриці «Життя ОТГ».  Про успіхи  Хорольської громади розповідає Сергій Волошин  міський голова Хорола.

Як зробити зимовий відпочинок безпечним та уникнути  небезпеки на воді взимку  про читайте у рубриці «Думка спеціаліста» у матеріалах від наших партнерів Головного управління Державної служби  України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області.

Як зробити Ваші покупки безпечними, уникнути порушення  своїх прав як споживача та куди звертатися для їх захисту та відновлення. Про це читайте у нашій рубриці «Інтерв’ю з експертом» за участю представників Головного управління Держпродспоживслужби  в Полтавській області.

У рубриці «Законодавчі» новації» наші партнери – представники Департаменту соціального захисту  населення Полтавської обласної державної адміністрації інформують про те, як діятиме  механізм  прийому документів на призначення державних соціальних гарантій з початку 2021 року. 

Про особливості  співпраці органів пробації та  фахівці системи БПД  читайте у рубриці «Новини від партнерів».

Про свій  життєвий шлях та  професійний досвід  у системі безоплатної правової допомоги Полтавщини у рубриці «Людина права» розповідає  очільниця Миргородського  бюро правової допомоги  Юрія Барило.

Про успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів  та адвокатів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».

Серед постійних рубрик видання: сторінка  адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують  та консультації «WIKILEGALAID».

Також можна ознайомитися із зразками документів,  переглянути медіагалерею з найцікавішими відеоконсультаціями за участю фахівців  системи БПД.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRb8gw3jaTM5ozN7JXlXf2PzPyHhEz3EcvVAYAvdylBDOX17d_wO7ZV47Ji9YDC1mxtrMKK_d9D-yR4/pub?start=false&loop=false&delayms=3000

Приємного читання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень