A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

«Весняний букет для коханих»

Дата: 05.03.2021 06:24
Кількість переглядів: 910

Весна! Весна – це тепле, блакитне небо, яскраве сонце. Весна – це перші квіти, перші пісні пташок. Весна – це магія, це свято жінок! Тож 4 березня у міському будинку культури було гамірно і весело, бо цього дня у затишному концертному залі щирі слова вітань та ліричні пісні були адресовані прекрасній половині людства.

Гостей зібралось чимало, адже люди скучили за концертами, тому зустрічали артистів гучними оплесками та сяючими посмішками.

Із найщирішими побажаннями до жіноцтва громади звернувся Глобинський міський голова Станіслав Джусь. Сердечності, доброти, радості й  тепла, весняного настрою та жіночого щастя побажав він усім жінкам. Подякував матерям, які цього дня були присутні у залі, за їхніх синів, які віддали свої життя, захищаючи неньку Україну. Увесь зал, на знак поваги та вдячності, аплодував цим Жінкам стоячи.

Чарівні ведучі Олена Сліпих, Олександра Яресько та Людмила Давидова протягом всього концерту тримали увагу глядачів. Святкова програма вражала яскравістю та різнобарвністю: жінок вітали маленькі і дорослі артисти, даруючи своє вокальне та хореографічне мистецтво.

«…Жінки України, кохані, єдині, життя берегині у кожній родині! Жінки України, одвіку й донині стою на колінах, люблю вас незмінно...», - ліричними нотами завершив святковий концерт Олександр Поповичук.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень