A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Знову перемога спортсменів Глобинської громади

Дата: 05.03.2021 19:20
Кількість переглядів: 1909

Днями спортсмени із Глобинської громади взяли участь у Всеукраїнському турнірі з пауерліфтингу та окремих вправ серед аматорів та професіоналів «Кубок Спарти ІІ», що відбувся у місті Києві під егідою  Ukrainian Powerlifting CommitteeUPC. Цього разу змагались близько 120 учасників з різних куточків України.

Глобинську ж громаду представляли чемпіон Європи, багаторазовий абсолютний чемпіон України з підняття штанги на біцепс, майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу (RAW100%) та майстер спорту міжнародного класу з підняття штанги на біцепс комітету пауерліфтингу України Віталій Мазур та його вихованець Іван Скапа, який вперше взяв участь у змаганнях такого рівня.

І звісно ж глобинські спортсмени не повернулися без перемог. Віталій Мазур привіз до громади нагороду за І місце у абсолютній більшості з підйому штанги на біцепс. Та як говорить сам Віталій, він більше радіє не своїй перемозі, а досягненням свого вихованця Івана Скапи. Хлопцеві 15 років, займається він близько року в тренажерному залі, який облаштовано в Устимівському будинку культури, завдяки Програмі муніцмпальної підтримки ініціатив громадян у 2018 році.

На цих змаганнях Іван показав гарний результат, ставши першим у своїй категорії, за що отримав грамоту та медаль.

Віталій Мазур сподівається, що така перемога його підопічного надихне і інших його вихованців до ще наполегливіших тренувань і вони теж обов’язково покажуть гарні результати!

Вітаємо наших спортсменів! Бажаємо наснаги та високих злетів у майбутніх поєдинках і турнірах.

Фото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень