A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобине – чемпіон

Дата: 15.03.2021 15:07
Кількість переглядів: 804

13 березня 2021 року у м.Мирород відбулися фінальні ігри чемпіонату Полтавської області з волейболу серед чоловіків організовані ГО «ВФСТ «Колос»».

У зональних змаганнях, які проходили 6 лютого 2021 року до фінальних змагань здобули путівки команди: Глобине, Нових Санжар, Миргорода, Полтави, Гадяча, Решетилівки.

У фінальних змаганнях у Миргороді всі ці команди були розділені на дві групи:

1 – Глобине, Решетилівка, Гадяч

2 – Полтава, Нові Санжари, Миргород

Команда м.Глобине на шляху до фіналу здобула дві перемоги над командами з Решетилівки та Гадяча з однаковим рахунком 2:0.

Гадяч з рахунком 2:1 переміг Решетилівку і здобув право боротися за ІІІ місце. Йому пару з другої групи склала команда з Нових Санжар. В результаті гри перемогу із рахунком 2:1, і відповідно ІІІ місце у чемпіонаті здобула команда Гадяча.

І ось довгоочікуваний фінал. На поле виходять Глобине-Полтава.

По ходу гри у першій партії, переломний момент для глобинців настав коли вони програвали з рахунком 21:14. Пішла подача, запрацював блок і рахунок уже 22:22. Глобине не скидає обертів і вириває перемогу у першій партії 25:23.

Другу партію глобинці програють досвідченим полтавцям з рахунком 25:19.

Початок вирішальної третьої партії для команди Глобине складається також невдало - при зміні сторін майданчика вони програють 8:6. У другій половині партії глобинці включай спортивний характер і зрівнюють рахунок 13:13. Ще дві подачі і свисток судді сповіщає про перемогу команди Глобине з рахунком 15:13.

Честь громади захищали: Геннадій Слива, Олександр Мельников, Арсен Шпотра, Денис Новосел, Олег Одновол, Олег Бугаєць, Євгеній Куценко, Артем Ситник, Сергій Мороз.

Вітаємо наших спортсменів з перемогою! Так тримати!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень