A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Незабаром в Глобинській громаді розпочне впроваджуватись проєкт КРИЛА

Дата: 29.03.2021 17:48
Кількість переглядів: 2214

Це історія про крила для жінок.  Про крок назустріч до нових можливостей, який вже зробили партнери проєкту «Крила» у Полтавській області - організація Пакт завдяки підтримці Уряду Канади, громадська організація «Світло надії» та «Астарта-Київ».

У чому цінність проєкту «Крила»?

Цінність в тому, що проєкт орієнтований саме на жінок. У Полтавській області участь братимуть чотири об'єднані територіальні громади – Глобинська, Козельщинська, Білицька Шишацька та м.Полтава.

700 жінок із Полтавської області (140 жінок із Глобинської громади) за 4 роки зможуть стати учасниками проєкту та розвиватимуть свої лідерські якості, бізнес-навички, вивчатимуть інструменти менеджменту та ще більше повірять у власні сили та вже незабаром стануть успішними бізнес-леді!

Ланцюжок вигод дуже простий: жінки отримають економічну незалежність, їхні родини – додатковий дохід, а громади – зростатимуть!  

Як проєкт буде втілюватися?

Проєкт триватиме чотири роки та реалізовуватиметься в три етапи: (4 місяці)

  1. Майстерня можливостей – наснаження, мотивація, вирішення особистих проблем, розуміння власних бажань.
  2. Працевлаштування – навчання у форматі тренінгів, семінарів, професійних курсів.
  3. Підприємництво – власні стартапи, бізнес-план та стартовий капітал для бізнес-леді.

«Крила» допоможуть жінкам зробити їхній шлях до зростання та економічної стабільності легшим. Тепер головне – бажання та активність самих панянок: можливості є – тож варто обов'язково ними скористатися.

Презентація цієї ініціативи на Полтавщині відбулася за участю міського голови Станіслава Джуся. Загалом об'єдналося багато однодумців, щоб також стати партнерами «Крил». Це і Полтавська обласна державна адміністрація, і  голови громад-учасниць, служба зайнятості, торговельно-промислова палата.

Наразі триває набір учасниць до проєкту. Звертайтеся до локального координатора проєкту за телефонами 0661450896 або 050 4446136.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень