A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС

Дата: 02.04.2021 16:07
Кількість переглядів: 808

02 квітня під головуванням міського голови Станіслава Джуся  відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Засідання комісії проводилось з урахуванням карантинних обмежень та обов’язковим дотриманням необхідних протиепідемічних заходів.

На засіданні обговорили епідемічну ситуацію на території громади, стан вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Глобинської громади та заходи щодо запобігання та протидії пожежам у природних екосистемах Глобинської міської ради в 2021 році.

Завідувач Глобинським районним відокремленим підрозділом лабораторних досліджень ДУ «ПОЛЦ МОЗ України» Демочко О.П. інформував щодо погіршення епідемічної ситуації на території Глобинської громади. У березні у Глобинській громаді захворіло 69 осіб. Летальних випадків не було. Запропонував посилити заходи щодо виконання карантинних (протиепідемічних) заходів „помаранчевого” рівня на території громади та залучити всіх суб’єктів господарювання до виконання встановлених вимог адаптованого карантину, а саме стосовно дотримання режиму носіння масок, соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції в закладах громадського харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринках, у громадському транспорті.

Валентина Хавронюк директор КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Градизької селищної ради інформувала щодо стану вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

По питанню стану та заходів щодо запобігання та протидії пожежам у природних екосистемах Глобинської міської ради інформував провідний фахівець Глобинського РС ГУ ДСНС України у Полтавській області Олександр Борщ.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення.

Завантажити протокол комісії

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень