A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Навчаємося та працюємо над собою!

Дата: 09.04.2021 16:11
Кількість переглядів: 437

Фото без опису9 квітня 2021 року у приміщенні КУ «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» відбувся навчальний семінар на тему: «Розвиток патронату в Україні в умовах децентралізації та деінституалізації», організаторами якого стали Міжнародна благодійна організація «Партнерство кожній дитині» та Полтавський обласний центр соціальних служб.

У семінарі взяли участь директор центру Грицай Світлана Вікторівна, завідувач відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування  Береговенко Валентина Іванівна, завідувач відділення соціальної роботи Недосіка Оксана Сергіївна, провідний фахівець із соціальної роботи Полівко Ніна Олександрівна та практичний психолог Сусід Владислава Олександрівна.

Під час навчального семінару було обговорено питання забезпечення права кожної дитини на сімейне виховання шляхом створення та діяльності патронатних родин в територіальних громадах. Висвітлено основні критерії відбору кандидатів у патронатні вихователі, визначено суть послуги патронату над дитиною та подальше її впровадження.

Особливу увагу було зосереджено на основних поняттях щодо забезпечення найкращих інтересів дитини, порядку створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, нормативно-правовому забезпеченні функціонування патронатних сімей, влаштування дітей та терміни їх перебування у сім’ї патронатного вихователя.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень