A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги громадських активістів та небайдужих громадян Глобинської громади!

Дата: 22.04.2021 10:13
Кількість переглядів: 439

Нагадуємо, що 14 квітня 2021 року розпочато прийом проєктів на конкурс екологічних громадських ініціатив Полтавської області (далі – конкурс), заснований обласною радою з метою підвищення рівня поінформованості населення в сфері екології, виховання розумного та дбайливого ставлення до охорони довкілля, екологічної свідомості та культури населення, вирішення локальних екологічних проблем.

Проєкт за встановленою формою може бути поданий самостійно автором через систему Smart Region Полтавської області або надісланий на електронну пошту bu.oblrada@gmail.com для подальшого його внесення в систему.

Детальніше про умови участі в конкурсі можна дізнатися на сайті Smart Region Полтавської області за посилання: https://smartregion.pl.ua/ei та в розпорядженні голови обласної ради від 12.04.2021 року №80 «Про затвердження Положення про конкурс екологічних громадських ініціатив Полтавської області в новій редакції».

Додатково повідомляємо, що 23 квітня 2021 року о 10.00 в онлайн-форматі відбудеться семінар для учасників конкурсу. Запрошуємо взяти участь, попередньо зареєструвавшись за посиланням https://cutt.ly/AvPsxB4.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень