A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чергове засідання виконкому

Дата: 27.04.2021 16:50
Кількість переглядів: 797

27 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Розпочалося засідання із вручення пам’ятної медалі до 35-ї річниці аварії на ЧАЕС старості сіл Пустовійтове, Балабушині Верби, члену виконавчого комітету міської ради, учаснику ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС Андрію Лановому. Міський голова Станіслав Джусь подякував ліквідатору за самовідданість та побажав міцного здоров’я.

Про підготовку до оздоровчого періоду дітей Глобинської міської територіальної громади влітку 2021 року доповів начальник відділу культури, спорту, сім’ї та молоді Сергій Кулик.

Начальник відділу соціального забезпечення Людмила Норенко звітувала про забезпечення дотримання норм чинного законодавства в частині складання актів обстеження матеріально-побутових умов сім’ї відділом соціального забезпечення виконкому міської ради за 2020 рік. Члени виконавчого комітету прийняли рішення про виділення адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади, запропонувавши розглянути можливість збільшення розміру грошової допомоги ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС.

Про запобігання корупційним проявам у виконавчому комітеті Глобинської міської ради у 2020 році інформувала начальник відділу організаційно-кадрової роботи Олена Кошеленко.

Володимир Бондарь прозвітував членам виконкому про виконання Плану соціальноекономічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2020 рік. На засіданні виконкому погоджено проєкт Програми «Енергоефективність та енергозбереження на об’єктах комунальної власності Глобинської міської територіальної громади на 2021 рік».

Про внесення змін до складу громадської комісії з житлових питань при виконкомі Глобинської міської ради, затвердження Положення про  адміністративну комісію   при   виконкомі   Глобинської міської ради та внесення змін до рішення виконкому Глобинської  міської  ради  за   №215 від 10.12.2015 «Про затвердження складу комісій при виконкомі  Глобинської міської ради», а також про внесення змін до рішення виконкому Глобинської міської ради за №215 від 10.12.2015 «Про затвердження складу комісій при виконкомі Глобинської міської ради» інформував заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Кочерга.

У ході роботи виконкому затверджено графіки особистого прийому громадян Глобинським міським головою та посадовими особами Глобинської міської ради на 2021 рік, створено Координаційну раду з питань соціального захисту дітей, профілактики бездоглядності та правопорушень при виконкомі Глобинської міської ради та затверджено відповідне Положення, прийнято рішення про створення місцевої надзвичайної протиепізоотичної комісії виконавчого комітету Глобинської міської ради та затверджено Положення про неї.

Загалом, з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

У зв'язку з набранням чинності Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань виконання військового обов’язку та ведення військового обліку» військовий комісар Михайло Осадчук ознайомив учасників засідання з новаціями законодавства. Наголосив на посиленні відповідальності за порушення вимог законодавства з питань виконання військового обов’язку та ведення військового обліку. Відповідна інформація в узагальненому вигляді буде надіслана старостам територіальної громади для врахування в роботі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень