A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні жителі Глобинської громади та гості нашого краю!

Дата: 07.05.2021 22:21
Кількість переглядів: 544

Фото без описуУ ці весняні дні, 8 та 9 травня, в Україні та світі відзначають День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Війні, яка стала найбільшою трагедією людства, яка зібрала мільйонні жертви на полях битв, мирних оселях, фашистських катівнях і концтаборах.

Ми вшановуємо пам’ять воїнів-героїв, які віддали свої життя в ім’я Великої Перемоги. Їхній величний подвиг непідвладний часу, як і наша безмежна вдячність за мужність і самопожертву, за можливість жити і мирно працювати на рідній землі.

З цієї нагоди щиро бажаю всім, хто зі зброєю в руках захищав свободу і незалежність нашої країни, хто самовіддано працював задля Перемоги в тилу, хто зазнав гіркоти та бід воєнних лихоліть, хто народився в мирний час – здоров’я й наснаги, родинного затишку і добра, благополуччя та всіляких гараздів. Висловлюю слова подяки і підтримки українським воїнам-захисникам, які зараз боронять незалежність і суверенітет держави на сході країни.

Нехай зігріває нас всіх незгасне світло Перемоги, вселяє нам віру в торжество добра над злом, додає сил та наснаги для гарних справ в ім’я щасливого майбутнього нашої країни та розбудови рідного краю!

 

Станіслав ДЖУСЬ,

Глобинський міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень