A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

У Глобинській громаді стартував проєкт "Крила"

Дата: 15.05.2021 20:02
Кількість переглядів: 1065

Сьогодні, 15 травня, у залі засідань Глобинської міської ради пройшли перші групові заняття жінок-учасниць проєкту «Крила», які провела керівник проєкту у Полтавській області Ірина Дудка. Впроваджує проєкт у Глобинській громаді громадська організація «Світло надії» спільно із партнером «Астарта-Київ».

На початку заходу учасниць проєкту обох груп привітав Глобинський міський голова Станіслав Джусь. Він бажав жінкам у рамках проєкту, під супроводом координаторів, розкрити свій потенціал, усвідомити свої можливості, набути нових знань і вмінь та, можливо, і отримати стартовий фінансовий капітал, аби покращити економічне благополуччя своїх родин, бути успішними, самодостатніми та просто щасливими жінками. В свою чергу, Ірина Дудка, як представник громадської організації "Світло надії", презентувала Глобинській громаді нові ноутбук та лазерний принтер.

Нагадаємо, що «Крила» - унікальний економічний проєкт для розвитку та розкриття потенціалу жінок. Він дає змогу пройти мотиваційну програму «Майстерня можливостей» для  досягнення своїх життєвих цілей та покращення якості життя, допомогає посилити особисті та професійні компетенції для працевлаштування чи розвитку підприємництва.

Саме це і відбувалося сьогодні під час занять. Жінки, перебуваючи у «дружньому» середовищі, спілкувались, обмінювались думками та розбиралися зі своїми цілями, намагались визначитись із конкретними кроками, які поступово, але впевнено приведуть кожну із них до успіху.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень