A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Разом проти корупції

Дата: 18.05.2021 10:15
Кількість переглядів: 401

Корупція – ганебне явище будь-якого суспільства та найбільше зло там, де вона фактично пронизує життя суспільства та стає гальмом успішного економічного і соціального розвитку держав. 

 

Поширення та суспільна небезпека корупції відчутно зростає в період значних соціальних потрясінь, веде до ігнорування законності, залежності громадян від свавілля чиновників. Слово “корупція” походить від латинського “corrumpere”, що означає “псування”, “розбещення”   тобто може розумітися як розбещення окремих владних посадових осіб,  як соціальна корозія, що роз’їдає   владу і суспільство в цілому. Досягти значного прогресу в запобіганні та протидії корупції можна, якщо суспільство, кожен житель країни буде прагнути реальних змін на краще, а запорукою цього якраз і є успішне подолання корупційних проявів та боротьба з ними.

 

Таким чином, кожен    має можливість долучитися до запобігання і протидії корупції на місцевому рівні шляхом  подання інформації  про відомі йому  корупційні діяння та інші протиправні дії посадових осіб.

 

Свої повідомлення про факти вчинення конкретними посадовими особами  корупційних дій  можна подати скориставшись такими можливостями: письмово листом на поштову адресу: вул.Центральна, 285, м.Глобине, Полтавської області, 39000; за телефоном -  +380 (67) 7179308; повідомленням на  електронну скриньку: globinocorrup@ukr.net.

 

Особистий прийом громадян здійснюється уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого комітету Глобинської міської ради  Логвин Олександром Володимировичем  в адміністративному приміщенні Глобинської міської ради за адресою: вул.Центральна, 285,  м.Глобине, каб. 16 /2-ий поверх//

В адміністративному приміщенні Глобинської міської ради /вул. Центральна, 285/ встановлено поштову скриньку для повідомлень про факти вчинення корупційних чи пов’язаних з корупцією правопорушень.

 

Слід зазначити, що повідомлення про порушення вимог Закону України “Про запобігання корупції”  підлягає до розгляду лише в тому випадку, якщо наведена у ньому інформація стосується конкретної особи, містить фактичні дані, які можуть бути перевірені.

 

Розгляд повідомлень здійснюється відповідно до статей 53 – 539 Закону України «Про запобігання корупції».

 

 

Уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції

виконавчого комітету Глобинської міської ради  О.В.Логвин

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень