A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітаємо з Днем вишиванки!

Дата: 20.05.2021 15:42
Кількість переглядів: 1939

Щороку в третій четвер травня, вже п’ятнадцятий рік поспіль, Україна відзначає День вишиванки, вважаючи це етнічне українське вбрання символом збереження українських цінностей. Тож, ідеєю свята є популяризація цих цінностей серед молоді та населення загалом. Свято запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку — одягнути вишиванку і в ній піти на роботу чи на навчання. Разом із тим, така дія має глибокий контекст, адже йдеться про вираження своєї національної та громадянської позиції, культурну освіченість та духовну свідомість.

У цей день вже традиційно організовують цікаві конкурси у мережі, наприклад, «Найкраща вишиванка» або «Найкраще фото» у вишиванці. Фото у вишиванках викладають у мережу не лише жителі України, а також і українці за кордоном. Мешканці Глобинської громади активно долучаються до відзначення цього свята, і соціальні мережі майоріють різнобарв’ям кольорів вишиванок, створюючи атмосферу піднесеного настрою, додаючи  оптимізму, нових сил та наснаги.

Працівники виконавчого комітету Глобинської міської ради, працівники закладів культури сьогодні теж долучились до свята, одягнувши вишиванки.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень