Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Мультидисциплінарна команда розпочала свою роботу в громаді

Дата: 21.05.2021 15:57
Кількість переглядів: 1660

Однією із форм організації роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» є мультидисциплінарний підхід, оскільки виїзна робота максимально спрямована на задоволення потреб громадян, які опинилися у складних життєвих обставинах. Так, 21 травня поточного року здійснено виїзд Мультидисциплінарної команди для надання соціальних послуг на території Троїцького старостинського округу.

Виїзд здійснено у такому складі: Валентина Береговенко, завідувач відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування, відповідальна особа за координацію роботи мультидисциплінарної команди Центру, Владислава Сусід, практичний психолог відділення соціальної роботи Центру та Ірина Молочко, начальник Глобинського відділу Головного Управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

Жителі Троїцького старостинського округу отримали інформаційні послуги, консультування з питань соціального захисту. Так, у ході роботи проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення  щодо форм, проявів та наслідків насильства, формування нетерпимого ставлення громадян до цих явищ, розповсюджено відповідні інформаційні матеріали, які підготовлені працівниками Центру. Громадяни пенсійного віку були поінформовані про зміни у виплаті пенсій. Також надано роз'яснення щодо порядку оформлення документів для  отримання житлової субсидії, переходу з безготівкової форми отримання пільги на житлово-комунальні послуги на готівкову. Крім того, відвідано сім'ї, які перебувають у складних життєвих обставинах та надано відповідну допомогу у вирішенні їх нагальних потреб.

Послугами вище зазначеної команди скористалося 14 осіб, які проживають на території Троїцького старостинського округу.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень