A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Подання декларацій в разі звільнення посадовця

Дата: 24.05.2021 16:09
Кількість переглядів: 462

Якщо посадовець завершив роботу на публічній службі, то загалом потрібно подати 2 типи декларації — “перед звільненням” та “після звільнення”.

Декларацію “перед звільненням” потрібно подати впродовж 20 робочих днів з дня звільнення. Вона повинна включати  період, який не був охоплений деклараціями, які суб’єкт декларування подавав раніше. 

Декларацію “після звільнення” потрібно подати на наступний рік після звільнення у період кампанії декларування. Тобто з 1 січня по 31 березня наступного року після звільнення.

Слід пам’ятати, що за умисне неподання суб’єктом декларування декларації, передбачена кримінальна відповідальність за ст. 366-3 КК України у вигляді штрафу від 2 500 до 3 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 150 до 240 годин, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

За несвоєчасне подання без поважних причин декларації передбачена адміністративна відповідальність у вигляді накладення штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (ч. 1 ст. 172-6 КУпАП).

 

Уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції

виконавчого комітету Глобинської міської ради  О.В.Логвин

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень