A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради

Дата: 07.06.2021 11:30
Кількість переглядів: 470

4 червня у залі засідань колишньої РДА відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради, яке провів міський голова Станіслав Джусь. У ході засідання розглянуто низку питань з різних сфер життєдіяльності громади. Серед них питання, що вимагало термінового вирішення і стосувалося захисту прав та інтересів малолітньої дитини, яка вилучена з сім’ї. Враховуючи рішення Комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Глобинської міської ради, члени виконавчого комітету вирішили повернути малолітнього сина на виховання батькові.

 

Ще одним важливим завданням наразі є отримання субвенції з державного бюджету на створення спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. З цією метою рішенням виконавчого комітету створено спеціалізовану службу первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі при Комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» та затверджено Положення про неї.

 

Окрім того, прийнято рішення про затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, про виділення одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади та з метою цільового використання бюджетних коштів прийнято рішення про здійснення редакційних уточнень найменування об'єктів та їх місцезнаходження з урахуванням їх цільового призначення, які визначені у додатку 1 до розпорядження Кабінету Міністрів України від 19.05.2021 № 468-р «Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» і інші.

 

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень