A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено навчальний тренінг для асистентів вчителів закладів освіти Глобинської міської ради «Діти з особливими освітніми потребами»

Дата: 09.06.2021 17:02
Кількість переглядів: 438

8 червня психологиня Глобинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Ірина Худенко провела навчальний тренінг для асистентів вчителів закладів загальної середньої освіти Глобинської міської ради «Діти з особливими освітніми потребами», у якому взяло участь 17 осіб.

Учасники тренінгу ознайомилися з особливостями розвитку дітей 6-7 річного віку, їх психологічними і пізнавальними процесами, етапами та умовами розвитку.

Цікавою і пізнавальною була інформація Ірини Худенко про особливості психологічних і пізнавальних процесів покоління Z(ЗЕТ) - дітей, народжених після 2000 року, у яких проблеми з увагою та переважає «кліпове» мислення. Таких учнів варто частіше хвалити — «лайкати» оцінками або нагородами, на уроках інформацію подавати переважно графічно, завдання — конкретні, лекції — зведені до мінімуму.

Під час тренінгу основну увагу приділено практичним вправам у групах, а саме: «Психологічна загадка», «Апельсин», «Чарівна скринька», «Хай щастить!».

Інформація, отримана асистентами вчителів під час проведеного тренінгу, беззаперечно, пожвавить навчальний процес, зробить його інтерактивним і цікавим для учнів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень