A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Практичні психологи та соціальні педагоги закладів освіти Глобинської громади вдосконалювали свої знання щодо особливостей розвитку дітей 6-7 річного віку

Дата: 10.06.2021 16:20
Кількість переглядів: 477

10 червня психологиня Глобинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Ірина Худенко провела навчальний тренінг для практичних психологів та соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти Глобинської міської ради «Особливості розвитку дітей 6-7 річного віку», у якому взяло участь 6 осіб.

Учасники тренінгу ознайомилися з індивідуальними психологічними особливостями шестирічних дітей так, як шестирічний вік – це період, коли відбуваються кардинальні зміни, як у фізичному, так і у психічному розвитку дитини. Фізичний розвиток має вагоме значення для формування особистості, але він тісно пов'язаний із психічним розвитком. Найбільш суттєві зміни, що охоплюють психічні сфери дітей даного віку пізнавальну, вольову, емоційну, свідчать про те, що цей вік є переломним, багатим на такі новоутворення, що забезпечують перехід дитини до систематичного шкільного навчання. Саме на шостому році життя дитини формується «внутрішня позиція», усвідомлюються образ власного «Я», що дає можливість дитині діяти довільно, тобто відповідно до поставленої мети, усвідомлювати завдання, що стоять перед нею, правильно їх вирішувати.

Присутні працівники психологічної служби стали активними учасниками тренінгу та продемонстрували знання щодо психологічних особливостей здобувачів знань першого класу, про які дізналися під час проведеного заходу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень