A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги бізнес-спільноти!

Дата: 16.06.2021 08:44
Кількість переглядів: 336

Бажаєте розвивати експорт власної продукції? Маєте пропозицію для закордонного споживача? Пропонуємо презентувати свій потенціал в оновленому Каталозі продукції експортерів Полтавщини!

 

У рамках реалізації Експортної стратегії України: Дорожньої карти стратегічного розвитку та обласної Програми сприяння залученню інвестицій, формуванню позитивного іміджу та розвитку міжнародного економічного співробітництва Полтавської області на 2021-2023 роки обласною державною адміністрацією ведеться робота зі створення Каталогу продукції експортерів Полтавщини 2021 українською та англійською мовами (Каталог 2020 року розміщено на офіційному вебсайті облдержадміністрації за посиланням: https://cut.ly/ob0LcCP).

Зазначений Каталог отримає широку промоцію серед міжнародної спільноти, зокрема через закордонні та вітчизняні дипломатичні установи, міжнародні бізнес-організації, торгові палати, представлення на заходах міжнародного характеру.

Полтавська обласна державна адміністрація запрошує  підприємства долучитися до формування Каталогу та пропонує надати інформацію про підприємство для безкоштовного розміщення! Для цього необхідно надіслати заповнені анкети за формою, що додається, у термін до 01 липня 2021 року на електронну адресу Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій обласної державної адміністрації: dfert@adm-pl.gov.ua.

 

У разі виникнення додаткових питань звертайтесь, будь ласка, за тел.:(0532)60-93-41 або на ел.пошту: dfert@adm-pl.gov.ua

Додаток: Анкета

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень