A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Профілактична робота щодо попередження випадків насильства у сім’ї – один з пріоритетних напрямків роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради»

Дата: 18.06.2021 15:41
Кількість переглядів: 578

18 червня 2021 року згідно графіку роботи мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі практичним психологом відділення соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» у Глобинській районній філії Полтавського обласного центру зайнятості була проведена групова тематична лекція «Протидія домашньому насильству».

Під час лекції було розглянуто види, прояви та ознаки насильства у родині, надано поради про поведінку та план реагування на випадки насильства. Слухачам було продемонстровано соціальні ролики про цикл насильства, його причини  та факти пов’язані з випадками насильства у сім’ї. По закінченню заходу учасники отримали відповідні тематичні інформаційні матеріали та буклети.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень