A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 23.06.2021 11:39
Кількість переглядів: 906

Керуючись п.4 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Глобинським міським головою скликається дванадцята сесія Глобинської міської ради VIII скликання, яка відбудеться 02 липня 2021 року о 10.00 в залі засідань міської ради за адресою: м. Глобине вул. Центральна, 285.

На розгляд дванадцятої сесії винесені такі питання:

  1. Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу та призначення директорів комунальних закладів загальної середньої освіти  Глобинської міської ради.
  2. Про зміну назви освітніх закладів Глобинської міської ради. 
  3. Про перепрофілювання (зміна типу) та назви  освітніх закладів Глобинської міської ради.
  4. Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи публічного права Великокринківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів     Глобинської міської ради.
  5. Про припинення шляхом ліквідації  юридичної особи публічного права  Заможненської початкової школи  Глобинської міської ради.
  6. Про припинення шляхом ліквідації  юридичної особи публічного права Землянківської загальноосвітньої школи I-III ступенів  ім. Народної артистки України Р.П.Кириченко  Глобинської міської ради.
  7. Про припинення шляхом ліквідації  юридичної особи публічного права Зубанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Глобинської міської ради.
  8. Про припинення шляхом ліквідації  юридичної особи публічного права Федорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Глобинської міської ради.
  9. Про визначення опорного закладу.
  10. Про внесення змін у структуру Глобинської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів № 5 Глобинської міської ради Полтавської області.
  11. Про внесення  змін до Програми соціального захисту населення Глобинської міської ради на 2021-2025 роки.
  12. Про затвердження Комплексної програми Глобинської міської ради «Житло» на 2021-2025 роки.
  13. Про  внесення змін до пунктів  3,4 рішення другої   (позачергової) сесії  Глобинської міської ради восьмого скликання від 28.12.2020 №15 « Про створення Комунальної установи «Центр  надання соціальних послуг Глобинської міської ради».
  14. Про виконання  Комплексної Програми розвитку культури Глобинської міської територіальної громади на 2017-2020 роки.
  15. Про внесення змін до Програми оздоровлення та відпочинку дітей Глобинської міської територіальної громади на 2020-2024 роки.
  16. Про внесення змін до штатних розписів закладів культури.
  17. Про заміну орендодавця новим орендодавцем за договором оренди приміщення загальною площею  33,7 кв. м., що знаходиться за адресою: с. Великі Кринки, вул. Полтавська, 22/1415.
  18. Про заміну орендодавця новим орендодавцем за Договором оренди приміщення загальною площею 24 кв. м., що знаходиться за адресою: с. Петрівка, вул. Центральна, 42.
  19. Про затвердження Положення про порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території Глобинської міської територіальної громади.
  20. Про встановлення тарифів на платні послуги, які надаються комунальними закладами культури, що не є орендою.
  21. Про продовження терміну дії та внесення змін до Програми інформаційної підтримки діяльності Глобинської міської ради та її виконавчих органів на 2020-2022  роки.
  22. Про продовження терміну дії контракту з директором комунальної установи «Глобинський інклюзивно-ресурсний центр» Глобинської міської ради.
  23. Про затвердження розпорядження міського голови від 04.06.2021 №322/03-04-О.С. «Про призначення Шевченка С.В. на посаду начальника Комунального підприємства «Обознівське» Глобинської міської ради.
  24. Про внесення змін до Програми інформатизації Глобинської міської ради та її виконавчих органів на 2021-2023 роки.
  25. Про внесення змін та продовження терміну дії Програми розвитку архівної справи на території Глобинської міської територіальної громади на 2021-2022 роки.
  26. Про доповнення штату працівників з благоустрою КП «Глобинське» Глобинської міської ради.
  27. Про затвердження акту приймання-передачі автомобіля Peugeot Boxer зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області у комунальну власність Глобинської міської ради.
  28. Про передачу майна від виконавчого комітету Глобинської міської ради в оперативне управління фінансовому відділу виконавчого комітету  Глобинської міської ради.
  29. Про надання комунального майна виконавчого комітету Глобинської міської ради в оренду фінансовому відділу виконавчого комітету Глобинської міської ради.
  30. Про надання комунального майна виконавчого комітету Глобинської міської ради в оренду комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради».
  31. Про включення до Переліку першого типу нежитлового приміщення комунальної власності Глобинської міської ради, що знаходиться в адміністративному приміщенні за адресою: с. Жуки, вул. Центральна, 4Б.
  32. Про розроблення детального плану території земельної ділянки за адресою: Полтавська область, Кременчуцький район, місто Глобине, вулиця Центральна, 180 (кадастровий номер: 5320610100:50:005:2696).
  33. Про встановлення ставок єдиного податку для  фізичних  осіб – підприємців на території Глобинської міської територіальної громади.
  34. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку по Глобинській міській  територіальній  громаді у Полтавській області.
  35. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки по Глобинській міській  територіальній громаді у Полтавській області.
  36. Про встановлення  транспортного податку на території Глобинської міської територіальної громади.
  37. Про затвердження ставок туристичного збору та Положення про туристичний збір на    території Глобинської міської територіальної громади.
  38. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради за І квартал 2021 року.

 

  1. Про внесення змін до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Глобинської міської ради на 2021 рік.
  2. Про затвердження Програми "Енергоефективність та енергозбереження на об'єктах комунальної власності Глобинської міської  територіальної громади на 2021 рік.
  3. Про затвердження Програми підтримки розвитку малого і середнього підприємництва в Глобинській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки.
  4. Про внесення змін та доповнень до Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2021 рік.
  5. Про внесення змін і доповнень до показників бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2021 рік.
  6. Земельні питання.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень