A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено навчальний семінар з елементами тренінгу для вчителів природничих дисциплін закладів освіти Глобинської міської ради «Академічна доброчесність. Професійний стандарт учителя»

Дата: 23.06.2021 17:29
Кількість переглядів: 751

18 червня консультант Глобинського центру професійного розвитку педагогічних працівників  Світлана Лобода провела навчальний семінар з елементами тренінгу для вчителів природничих дисциплін  закладів загальної середньої освіти Глобинської міської ради «Академічна доброчесність. Професійний стандарт учителя.», у якому взяло участь 26 учителів  із 20 закладів освіти громади.

       Лобода С.В. окреслила напрямки роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників щодо професійного зростання педагогів. 

       Світлана Василівна в ході семінару наголосила на  нормативних  засадах академічної доброчесності (стаття 42 Закону України «Про освіту») та відповідальності за її порушення ( стаття 43 Закону України « Про загальну середню освіту»); рекомендувала пройти безкоштовний  онлайн-курс з академічної доброчесності на платформі EdEra. Учасники семінару  опрацювали поняття «академічна доброчесність», розглянули академічну доброчесність як складову системи забезпечення якості освітньої діяльності.

       Предметом  обговорення та дискусії стали  виявлення можливих порушень академічної доброчесності  в закладах освіти, у ході якої виробили рекомендації щодо недопущення та  уникнення порушень. Учасники семінару намітили пріоритетні напрямками роботи щодо впровадження засад академічної доброчесності в школах, в роботі з учнями.

     Світлана Лобода також  акцентувала увагу  колег на професійному стандарті вчителя, його основних складових та практичному значенні.

    Захід відбувся у невимушеній, доброзичливій атмосфері. Педагоги запропонували теми для розгляду в наступному навчальному році, дякували за  потрібну інформація, за можливість отримати електронну версію матеріалів семінару.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень