A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Мультидисциплінарний підхід при наданні соціальних послуг в громаді діє

Дата: 24.06.2021 16:41
Кількість переглядів: 990

23 червня  2021 року здійснено черговий  плановий виїзд Мультидисциплінарної команди КУ «Центру надання соціальних послуг Глобинської міської ради»  для надання соціальних послуг на території Землянківського старостинського округу.

 В ході роботи громадян було  поінформовано про порядок набору слухачів для отримання соціально-педагогічної послуги  «Університет ІІІ віку», яку буде запроваджено з листопада цього року, надано перукарські послуги, здійснено обробіток присадибних ділянок. Всього послугами скористалося 25 осіб, які проживають у с.Землянки, с.Радалівка, с.Корещина та с.Малинівка.

Для успішної роботи команди важливі такі особисті та професійні якості фахівців: вміння слухати і встановлювати контакт, відкритість, щирість, відвертість, вміння чітко і дохідливо викладати свої думки, а головне повага до людини якій надаються потрібні соціальні послуги.
          Надання соціальних послуг мультидисциплінарною командою базується на принципах адресності та індивідуального підходу, доступності та відкритості, добровільності вибору отримання чи відмови від надання соціальних послуг, соціальної справедливості.

         Одночасно під час виїзду працювала мобільна бригада соціально-психологічної допомоги, якою проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення  щодо форм, проявів та наслідків домашнього насильства  та/або насильства за ознакою статі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень