A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відвідали прийомну сім’ю в селі Радалівка

Дата: 30.06.2021 13:52
Кількість переглядів: 382

23 червня  з дотриманням виконання плану соціального супроводження сім’ї, у якій виховуються діти позбавлені батьківського піклування, провідним фахівцем із соціальної роботи відділенням соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» було відвідано прийомну сім’ю, що проживає в с. Радалівка.

Протягом більше десяти років виконує цю благородну місію дружна родина, яка стала люблячою сім’єю для двох колись маленьких крихіток, а зараз майже дорослих юнаків, які так мріяли про справжню родину. В їхньому будинку панує мир, злагода, любов, взаємодопомога та підтримка.

Провідним фахівцем із соціальної роботи було надано комплекс соціальних послуг, передбачених планом соціального супроводження. Проведено профілактичну бесіду з прийомними батьками та дітьми «Що необхідно знати про домашнє насильство». Під час проведення інформаційно-просвітницької роботи та надання соціальних послуг прийомній сім’ї були розповсюджені інформаційні буклети, пам’ятки щодо видів, форм домашнього насильства та протидію цьому явищу у сучасному суспільстві.

Тож бажаємо і надалі прийомним батькам здоров’я, невичерпної енергії та сил, дітям – здійснення мрій і планів та подальшої успішної реалізації їх у самостійному житті!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень