A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Мобільна бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі продовжує свою роботу

Дата: 30.06.2021 13:54
Кількість переглядів: 412

25 червня, у рамках роботи мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, був проведений тематичний захід на тему «Насильство – важлива соціальна проблема». Відповідну роботу проведено в Глобинському районному секторі філії державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

 Провідним фахівцем із соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» проведена профілактична, інформаційно-просвітницька робота з молоддю, засудженою до покарання не пов’язаного з позбавленням волі або умовно-достроково звільнених від відбування покарання. У ході проведеної роботи було розповсюджено інформаційні матеріали щодо форм, проявів та наслідків насильства.

Співпраця Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» з підобліковими  сектору філії державної установи «Центр пробації»  ґрунтується насамперед на основних принципах: поваги до людської гідності, диференційованого та індивідуального підходу, конфіденційності, неупередженості.  І лише за умови спільно злагодженої роботи можна досягти успіху.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень