A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

РОБОТА З СІМ’ЯМИ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ, ТРИВАЄ

Дата: 06.07.2021 12:17
Кількість переглядів: 481

01.07.2021 фахівцем із соціальної роботи та практичним психологом Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» було здійснене планове відвідування чотирьох сімей, які є отримувачами соціальних послуг та перебувають під соціальним супроводом. Відповідну роботу проведено на території м. Глобине.

Під час візиту здійснювався контроль над виконанням рекомендацій спеціалістів щодо виконання плану супроводу сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах. Також спеціалісти звертали увагу на забезпечення потреб дітей: наявність місця для сну, відпочинку та гри, одягу, постільної білизни, засобів особистої гігієни, продуктів харчування. Також в ході візиту була звернута особлива увага на дотриманням санітарно-гігієнічних норм та техніки безпеки в побуті.

В ході роботи з батьками були проведені соціально-педагогічні бесіди з метою підвищення виховного потенціалу, надано рекомендації щодо раціонального використання коштів, забезпечення належних умов проживання та організації безпечного дозвілля дітей влітку.

В ході заходу проводилася профілактична робота щодо попередження випадків насильства у сім’ї.  Батьки отримали відповідні інформаційно-просвітницькі матеріали (буклети, пам’ятки) щодо видів, форм, проявів домашнього насильства та шляхів його запобіганню.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень