A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ДО УВАГИ ОДЕРЖУВАЧІВ СУБСИДІЇ!

Дата: 08.07.2021 17:28
Кількість переглядів: 351

Відділом з питань призначення та виплати соціальних допомог та інших видів соціальної підтримки населення №2 управління соціального захисту населення Кременчуцької райдержадміністрації призначена автоматично житлова субсидія  на неопалювальний період з 1 травня по 30 вересня 2021 року.

Якщо одержувач субсидії отримав повідомлення про відмову в призначенні субсидії через наявність заборгованості за житлово-комунальні послуги, потрібно сплатити борг та подати нову заяву та декларацію для призначення субсидії.

Якщо протягом двох місяців громадянин документально підтвердить сплату заборгованості, житлова субсидія призначається з початку такого періоду. Зазначений строк продовжується на час хвороби заявника, що підтверджується документально.

Якщо громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або уклав договір про її реструктуризацію, або оскаржив наявність заборгованості в судовому порядку в строк понад два місяці, житлова субсидія в такому разі призначається з місяця, що настає за місяцем, в якому громадянин вчинив такі дії, після подання нових заяви і декларації.

Прийом документів на призначення житлової субсидії проводиться: уповноваженими особами старостинських округів та посадовими особами центру надання адміністративних послуг.

Документи на призначення субсидії також можна направити поштою або в електронному вигляді через сайт Мінсоцполітики в розділі Е-сервіси за посиланням: https://subsidii.mlsp.gov.ua/

 

Відділ соціального забезпечення

виконавчого комітету Глобинської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень