A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено планове відвідування сімей

Дата: 16.07.2021 15:27
Кількість переглядів: 485

Фото без опису14-15 липня 2021 року завідувачем відділення соціальної роботи, фахівцем із соціальної роботи та практичним психологом Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» здійснене планове відвідування 6 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та які є отримувачами соціальних послуг і перебувають під соціальним супроводом. Відповідну роботу проведено на території м. Глобине та с. Шепелівка.

Під час відвідування здійснювався контроль над виконанням рекомендацій спеціалістів щодо виконання плану супроводу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. В ході роботи з батьками проведено соціально-педагогічні бесіди з метою підвищення виховного потенціалу, надано рекомендації щодо ведення здорового способу життя, забезпечення належних умов проживання та організації безпечного дозвілля дітей влітку.

Також батьки отримали тематичні інформаційно-просвітницькі матеріали (буклети та пам’ятки) щодо видів, форм, проявів домашнього насильства та шляхів його запобіганню.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень