A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про фінансування Програми «Власний дім»

Дата: 27.07.2021 11:41
Кількість переглядів: 353

Для підтримки селян у їх прагненні мати власне житло вже 23 роки на Полтавщині працює Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, який виконує програму «Власний дім».

За час діяльності Фондом надано 2888 кредитів сільським забудовникам на суму 102 млн. 438 тис. грн. Основним напрямком діяльності Фонду є надання довгострокових пільгових кредитів під 3% річних сільським сім’ям для фінансування спорудження житлових будинків з надвірними підсобними приміщеннями та добудови незавершених житлових будинків, спорудження інженерних мереж, підключення їх до існуючих комунікацій, а також придбання незавершеного будівництвом та готового житла, терміном до 20 років (молодим сім’ям - на термін до ЗО років).

Кредити надаються громадянам, які проживають та працюють у сільській місцевості. Сума кредиту визначається Фондом з урахуванням рівня платоспроможності позичальника і не може перевищувати кошторисної вартості об’єкта кредитування та граничного розміру кредиту в сумі 250 тис. гривень для добудови чи реконструкції будинку, 300 тис. грн. для придбання житла і 400 тис. гривень для спорудження нового житлового будинку.

Більш детальну інформацію про умови кредитування можна знайти на сайті Фонду: vdpoltava.wordpress.com. або на офіційній сторінці обласного фонду у Фейсбуці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень