A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Триває поточний ремонт доріг

Дата: 27.07.2021 17:08
Кількість переглядів: 850

Відповідно до меморандуму про співпрацю між Державним підприємством «Агенство місцевих доріг Полтавської області» та Глобинською міською радою на умовах співфінансування (50%) проводиться поточний ремонт дороги О1701378 Мостовівщина–Великі Кринки–Глобине. Згідно фінансування визначено обєми поточного ямкового ремонту та тривають роботи по ліквідації пошкоджень дорожнього покриття в межах села Великі Кринки.

Заступник міського голови Олександр Кочерга та відповідальний працівник відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Олександр Салабай побували на місці проведення ремонту, зустрілися з представниками підрядної організації, яка виконує роботи. В ході зустрічі обговорили аспекти виконання ремонтних робіт.

Просимо учасників дорожнього руху з розумінням віднестися до тимчасових незручностей, які виникають під час проведення дорожніх робіт по вулиці Полтавська в с.Великі Кринки, звертати увагу на попереджувальні дорожні знаки та неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.

Фото без описуФото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень