A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Торгівля людьми – це може трапитися з кожним

Дата: 29.07.2021 17:02
Кількість переглядів: 451

28 липня в рамках проведення заходів з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми в Глобинській районній філії Полтавського обласного центру зайнятості провідним фахівцем із соціальної роботи відділення соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» та головним спеціалістом відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету Глобинської міської ради проведена групова тематична лекція на тему: «Торгівля людьми – це може трапитися з кожним».

У ході зустрічі особливу увагу сконцентровано на  сучасному законодавстві України щодо протидії торгівлі людьми, обговорено ризики працевлаштування закордоном та в Україні, реальні життєві ситуації постраждалих від торгівлі людьми. З метою закріплення матеріалу учасникам роздано інформаційні буклети про причини, форми та етапи торгівлі людьми, буклет «Міфи про торгівлю людьми» та правила безпеки «Як не стати жертвою торгівлі людьми».

Цього ж дня в Глобинській районній філії Полтавського обласного центру зайнятості працювала мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Під час її роботи проведено тематичну бесіду на тему «Причини виникнення і шляхи подолання насильства у сім’ї». По закінченню заходу серед присуніх розповсюджено інформаційні матеріали щодо форм, проявів та наслідків насильства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень