A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЇ!

Дата: 06.08.2021 15:45
Кількість переглядів: 502

Фото без описуВсе менше часу залишається до початку опалювального періоду!

Тому  вже сьогодні ми Вам нагадуємо про обов'язковість  не пізніше 30 календарних днів повідомляти  відділ з питань призначення та виплати соціальних допомог та надання інших видів соціальної підтримки населенню №2 управління соціального захисту населення Кременчуцької райдержадміністрації (м. Глобине, вул. Центральна,283) про:

- зміну складу зареєстрованих у житловому приміщенні осіб, їх соціального статусу;

- зміну переліку отримуваних житлово-комунальних послуг та умов їх надання;

- наявність у володінні осіб, а також у членів їх сімей, транспортного засобу (крім мопеду та причепу) з дати випуску якого не минуло 5 років;

- здійснення купівлі (набуття права власності у інший визначений законодавством спосіб)/ оплати послуг на суму понад 50 тис. грн. протягом 12 місяців перед зверненням за призначенням житлової субсидії (призначенням субсидії без звернення).

 

Важливо памятати!

У разі зміни складу зареєстрованих (фактично проживаючих) у житловому приміщенні (будинку) осіб, складу сім'ї члена домогосподарства, переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання ОБОВЯЗКОВО подаються нові заява та декларація.

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.05.2021 №505 «Деякі питання призначення житлових субсидій» громадянам, які отримували житлову субсидію в опалювальному періоді 2020-2021 рр., необхідно повідомити до 01.09.2021 року про наявність умов, за яких житлова субсидія не призначається:

  • наявність у будь-кого із складу домогосподарства або члена сім’ї особи із складу домогосподарства транспортного засобу, з року випуску якого минуло менше 5 роківбільше ніж одного транспортного засобу, з року випуску якого минуло менше 15 років;
  • покупку, платіж (одноразово) на суму, яка на дату проведення операції перевищує 50 тис. грн.;
  • наявність у будь-кого із складу домогосподарства або члена сім’ї особи із складу домогосподарства у власності більш ніж одного житлового приміщення (квартири, будинку);
  • наявність на депозитному банківському рахунку (рахунках) коштів у сумі, що перевищує 100 тис. грн.;
  • купівлю безготівкової та/або готівкової іноземної валюти, а також банківських металів на загальну суму, що перевищує 50 тис. грн.

 

Відповідно до пункту 49 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №848 від 21.10.1995 (зі змінами), громадянин несе повну відповідальність за подані відомості в заяві, декларації, інших документах, що вплинули на встановлення права на призначення житлової субсидії та на визначення її розміру.

 

Додаткову інформацію та розяснення Ви можете отримати за телефоном 24-1-69.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень