Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

СОЦІАЛЬНА ПІДТРИМКА БАГАТОДІТНИХ МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНИХ СІМЕЙ

Дата: 10.08.2021 13:53
Кількість переглядів: 451

Фото без описуУрядом 04.08.2021 року схвалено постанову Кабінету Міністрів України №803 «Деякі питання соціальної підтримки багатодітних сімей». Постановою передбачено виплату одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року.

Одноразова грошова допомога надається на кожну дитину з багатодітної малозабезпеченої сім'ї, яка станом на 1 серпня 2021 р. має вік 6-18 років (включно) у розмірі 2 000 гривень.

Одноразова грошова допомога виплачується багатодітним сім'ям, які станом на 1 серпня 2021 р. є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям.

Нарахування та виплата одноразової грошової допомоги органами соціального захисту населення проводиться за наявними матеріалами справ одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям з числа багатодітних сімей без додаткового звернення сімей.

Для отримання одноразової грошової допомоги подавати будь-які додаткові документи не потрібно. Весь об'єм роботи буде проведено без залучення одержувачів державних соціальних допомог за наявними в управліннях соціального захисту населення документами.

Виплата буде проведена у спосіб отримання державної соціальної допомоги у серпні поточного року.

Багатодітним сім’ям, які звернуться у серпні 2021 року за продовженням державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям або за її призначенням вперше та їм буде призначено вказану допомогу, одноразова грошова допомога на дітей буде виплачена у вересні 2021 року.

Звертаємо увагу, що розмір одноразової грошової допомоги не буде включатись під час обчислення сукупного доходу сім'ї для призначення всіх видів державних соціальних допомог та житлових субсидій, які відповідно до законодавства надаються залежно від сукупного доходу сім'ї.

Відділ соціального захисту та охорони здоров’я

виконавчого комітету Глобинської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень