A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні жителі та гості Глобинської громади!

Дата: 23.08.2021 08:00
Кількість переглядів: 637

Фото без описуВід щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України. Цьогорічні  свята є особливими, адже ми відзначаємо ювілейну дату — 30-ту річницю української незалежності, вимріяної та вистражданої нашим народом у віковічній боротьбі за право мати власну державу, розвивати національну культуру, бути повноправним членом міжнародної спільноти!

 

І сьогодні ця боротьба триває на Сході України, де  продовжуються запеклі бої  за свободу, єдність, демократію та право українців самим творити своє майбутнє. Вірю, що єдність та злагода, патріотизм і любов до Вітчизни сильніші будь-якого ворога і зможуть відновити спокій та мир на рідній землі,  захистити незалежність та свободу держави.

Бажаю усім святкового настрою, міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку і благополуччя, успіхів та наснаги  на добрі справи, здійснення мрій та сподівань.

 

Закликаю всіх до єднання заради розбудови Глобинської громади, продуктивної праці на благо рідного краю та зміцнення могутності нашої держави. Цінуймо нашу волю, соборність та незалежність! Бережімо єдність українського народу!

 

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою,

Глобинський міський голова                                         Станіслав ДЖУСЬ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень