Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Дата: 25.08.2021 18:23
Кількість переглядів: 377

Фото без описуЧергове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради відбудеться о 14.00 годині 26 серпня 2021 року в залі засідань Глобинської міської ради по вул.Центральна, 281 в м.Глобине (будівля колишньої Глобинської РДА).

На розгляд винесено наступні питання:

  1. Про хід виконання в І півріччі 2021 року Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2021 рік.
  2. Про схвалення прогнозу бюджету Глобинської міської територіальної громади  на 2022-2024 роки.
  3. Про погодження Комплексної програми профілактики правопорушень на території Глобинської міської територіальної громади на 2021-2022 року.
  4. Про погодження Програми військово-патріотичного виховання, підготовки громадян до військової служби, рекламування та пропагування військової служби за контрактом в Збройних Силах України Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.
  5. Про затвердження Програми соціально-педагогічної послуги «Університет третього віку».
  6. Про службу «Соціальне таксі» при Комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради».
  1. Про закріплення територій обслуговування за закладами загальної  середньої освіти Глобинської міської ради.
  2. Про підготовку навчальних закладів Глобинської міської ради до початку навчального року та стан підвезення школярів до шкіл.
  3. Про погодження на відвідування малолітньою дитиною Тимченко І.П. дошкільного навчального закладу Глобинської міської ради.
  4. Про погодження на відвідування малолітньою  дитиною Кустол Р.О. дошкільного  навчального закладу  Глобинської міської ради.
  5. Про виділення одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади.
  1. Про розгляд заяви Какури А.М. (с.Семимогили, вул. Калачевського, 53) щодо надання дозволу на реєстрацію місця проживання  дитини без згоди матері дитини.
  2. Про розгляд заяви гр. Сердюк О.В., (м. Глобине, вул. Набережна, буд.142А) щодо надання дозволу на дарування земельної ділянки сину Сердюку А.І.
  3. Про розгляд заяви гр. Крутипорох Н.О.,  щодо надання дозволу на дарування  квартири (м.Глобине, вул. Полтавський шлях, 13а, кв.2) онуці Крутипорох З.О.
  4. Про затвердження висновку Комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Глобинської міської ради щодо доцільності позбавлення батьківських прав гр.Овсяннікової С.П. (м.Глобине, вул.Челюскіна, 29).
  5. Про розгляд заяви гр. Кісенка Е.В. (с. В.Кринки, вул. Пирогова, 7) щодо повернення дітей: Кісенко А.Е. та Кісенко Д.Е.
  1. Про зміни в квартирному обліку громадян Глобинської міської ради.
  2. Про оформлення дублікату свідоцтва про право власності на об’єкт нерухомого майна.
  3. Про надання гуртожитку, розташованого за адресою: вул.Аграрна, буд.6, кв.1 в м.Глобине Грицькій Антоніні Володимирівні для проживання.
  1. Про затвердження Акта обстеження земельної ділянки на предмет демонтованого нерухомого майна по провул. Юності (Комсомольський), 23 в м. Глобине.
  2. Про надання дозволу на встановлення елемента благоустрою – пам'ятного знака-обеліска ліквідаторам на ЧАЕС по вул. Полтавській в с. Великі Кринки, Глобинської територіальної громади, Кременчуцького району, Полтавської області
  1.  Затвердження розпорядження міського голови.
  1. Про затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають   видаленню.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень